پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۳۰

حسین پور:

رفع مشكلات كشور منوط به استفاده از نيروهاي كارآزموده و همراه با مردم است

رفع مشكلات كشور منوط به استفاده از نيروهاي كارآزموده و همراه با مردم است

بجنورد - خبرگزاري مهر: يك فعال سياسي خراسان شمالي گفت: آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم، منوط به استفاده از نیروهای کارآزموده، وفادار به نظام و رهبری، همسو با دولت و همراه با مردم در دولت آينده است.

اسماعيل حسين پور در گفتگو با خبرنگار مهر، توجه به معیشت و رفاه مردم را اولویت اول دولت آینده دانست و با اشاره به تنگناهای موجود در بین اقشار جامعه، افزود: دولت يازدهم با بهره گیری از نخبگان و با تدوین برنامه های کوتاه مدت به دنبال ساماندهی اقتصاد و ارتقاء و بهبود معیشت مردم باشد چرا که مردم از گرانی و تورم به ستوه آمده اند.

وی با بیان اینکه مردم به این دولت سخت امید بسته اند و همه باید برای تداوم این امید بخشی و شورآفرینی نقش آفرین باشند، تصریح کرد: رفع مشکلات اقتصادی مردم و تأمین ضروریات اولیه زندگی آنان می تواند زیربنای توسعه و ثبات در کشور باشد.

اين استاد دانشگاه اضافه كرد: این مهم در صورتی تحقق خواهد یافت که همه دلسوزان کشور، ایران را خانه بزرگ خود بدانند و برای قوام بخشی به آن و فردای فرزندان اين مرز و بوم از هیچ کوششی دریغ نکنند.

عضو شورای شهر اسلامی شیروان با اذعان به اینکه باید از سیاه نمایی و ایجاد انتظارات بی مورد در جامعه پرهیز کرد، افزود: باید پذیرفت که امروز مردم از دولتمردان بیش از گذشته انتظار گره گشایی از مشکلات و پایان دادن به بی برنامگی ها را دارند و نمی توان با سلیقه های خاص، کشور را اداره کرد.

حسين پور گفت: بهتر است عده ای به جای خط و نشان کشیدن برای دولت و مرزبندی در بهره گیری از سلایق مختلف در کابینه، خود پاسخگوی نابسامانی های امروز باشند که کشور را در چه وضعیت و شرایطی تحویل می دهند.

اين فعال سياسي، آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم را منوط به استفاده از نیروهای کارآزموده، وفادار به نظام و رهبری، همسو با دولت و همراه با مردم دانست و اظهار داشت: دولتی موفق خواهد بود که اجازه استفاده از نیروهای توانمند را داشته باشد و نباید امکان خدمت شایستگان را با تنگ نظری از دولت سلب کرد.

کد خبر 2093148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha